NEUTRALNA OPREMA


Neutralna oprema obuhvata skup elemenata u kuhinji neutralne temperature – funkcija nije niti zagrevanje niti hlađenje hrane.
Podela: radni stolovi, neutralni stolovi, sudopere, viseći ormari, konzolne police, ormari, stalaže, kante za otpatke.
  • RADNI STOLOVI se izrađuju u raznim veličinama i kombinacijama i mogu biti sa jednom, dve ili bez polica. Radna ploča je od INOX lima debljine 1 mm.
  • NEUTRALNI STOLOVI se izrađuju u raznim veličinama i dimenzijama i mogu biti zatvoreni sa tri strane bez vrata, zatvoreni sa kliznim – krilnim vratima i sa policama i fiokama. Radna ploča je od INOX-a debljine 1 mm.

  • SUDOPERE se izrađuju u raznim veličinama i kombinacijama i mogu biti jednodelne, dvodelne i trodelne. Mogu biti otvorene ili zatvorene. Korita se izrađuju u raznim veličinama. Radna ploča je od INOX-a debljine 1 mm.

  • VISEĆI ORMARI se izrađuju u raznim veličinama i dimenzijama i mogu biti zatvoreni sa tri strane bez vrata, zatvoreni sa kliznim – krilnim vratima i sa policama i fiokama.ELPLIN D.O.O. Ivanke Muačević 73, Beograd, Srbija   tel: +381 11 3941 492   +381 11 3097 168   +381 63 273710   mail: info@elplin.co.rs